Locatii, Nuntă

Locație pentru o nuntă de poveste: Clisura Dunării

Adierea delicată a vântului, susurul șoptit al valurilor și peisajul feeric cu o vastă istorie, fac din Clisura Dunării o locație preferată a cuplurilor care își doresc să își unească destinele sub cerul liber,  profitând de natură și de razele soarelui pentru a-și celebra dragostea și a-și jura credință.

Acest colț de rai este potrivit fie pentru o petrecere restrânsă de celebrare a cununiei civile, fie pentru o nuntă cu un concept fresh, natural și verde. Un concept de nuntă spectaculos ar fi tematica greenery  care se îmbină perfect cu liniștea Dunării și creează o atmosferă fermecătoare, plină de poezie. 

Mai mult, apusurile pe Clisura Dunării sunt preferatele fotografilor, deoarece aceștia pot surprinde cadre demențiale cu mirii, în lumina fastuoasă a asfințitului. Iar cuplurile pasionate de istorie, care își doresc amintiri mai atipice, pot opta pentru ședințe foto la statuia lui Decebal.

Noi, la Avantgarde Events, am avut plăcerea de a colabora cu miri care și-au dorit o astfel de experiență plină de momente memorabile. Însă organizarea unui eveniment în aer liber presupune să ții cont de foarte mult detalii, cum ar fi asigurarea că ai un spațiu protejat de precipitații în apropiere (da, poate ploua chiar și în iulie!), dar și posibilități de cazare pentru invitați sau staff (fotografi, muzicanți, catering etc.). Clisura Dunării bifează toate aceste puncte importante, deoarece este o zonă turistică plină de pensiuni și locații dedicate evenimentelor.

Dacă v-ați hotărât să vă bucurați de o nuntă de poveste, lângă apă și în aer liber, noi vă recomandăm din toată inima Clisura Dunării.