White Wedding

Nuntile cu o paleta de culori captivanta sau un eveniment de vară cu nuanțe vibrante va fi cu siguranta uimitoare, dar cei care caută o opțiune cu adevărat atemporală, potrivită pentru orice anotimp, ar trebui să ia în considerare organizarea unei nunți în întregime albă.

Deși monocromatice, nunțile albe nu sunt deloc plictisitoare. Este minunat să îmbrățișați o paletă de culori albe, canalizând o varietate de estetici, de la modern sau glam la romantic și elegant.
Locația dumneavoastră atent selectată poate da tonul, iar detalii precum scaunele, piese centrale, barul, florile și tortul vor juca toate un rol în crearea unei nunți magice în întregime albă.
Crezi că aceasta tema este potrivită perfectă pentru ziua ta cea mare?
Mai jos am exemplificat câteva detalii de nuntă complet alba pentru a celebra cu adevărat cu eleganță și stil.
1. Un tort de nunta alb va fi intotdeauna o optiune clasica. Și există atât de multe modele din care să alegeți pentru a se potrivi cu tema.
2. Sfesnice din cristal cu lumanari conice care ne confera o imagine romantica si le poti incorpora într-o piesă centrală complet albă pentru un rezultat superb la masă.
3. Optiunea pentru flori albe nu este nimic plictisitor sau banal. Există atât de multe tipuri de flori albe, cu dimensiuni, forme și texturi diferite. Alegeți un tip de bază, cum ar fi trandafirii albi sau bujorul, si mixați-l cu alte tipuri si varietati de flori si efectul va fi wow.
4. Alegeți un buchet complet alb din bujor, hortensia, trandafir sau orhidee
5. Numerele de masa sunt un detaliu atât de mic, dar este atât de important pentru a le indica oaspeților drumul catre masa lor. Optiunea unui numar de masa din acril nu va bloca vederea altor detalii albe decorative de pe masă.

Restaurant

AN

2023

Share the love