Comunicat MEDIAFAX

Halloween la Palatul Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu-Severin

Marți, 1 noiembrie, în sala „Gheorghe Anghel” a Palatului Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu-Severin, se organizează evenimentul ”Dovleacul Vesel”, cu titlu gratuit, la inițiativa Grădiniței Numărul 8, grupa Montessori, educator Aida Vrăjitoru și compania Avantflor, reprezentată de Raluca Mîțu, CEO și director creativ.

Atelierul de manifestare prin artă este inspirat de bine-cunoscuta sărbătoare Halloween și cuprinde un întreg desfășurător de activități menite să eclipseze orice alte distrageri de sezon.

Workshopul ”Dovleacul vesel” este creat și coordonat de către Raluca Mîțu, un atelier de creație florală în dovleac. Parada costumelor și concursul de dovleci ciopliți sunt câteva activități care îi vor determina pe participanți să scape de emoțții și să-și asume rolul de creatori nonconformiști alături de părinți.

Pentru a garanta un scenariu ”spooky”, sala va fi animată de un photo corner în formă de dovleac care este decorat cu baloane (sponsorizare Joy BOX & AVANTFLOR, o piñata dovleac și lansări de lampioane.

Tinerii participanți vor rămâne în pielea personajului pe toată durata evenimentului și vor fi animați de sesiuni de dans artistic și angrenați în competiții unde vor fi premiați. Aceștia vor fi jurizați pentru cel mai frumos costum, cel mai frumos dovleac sau le vor fi acordate diplome de participare pentru că au reușit să se elibereze de inhibiții și să-și aleagă un costum pe măsura evenimentului.

La Drobeta Turnu Severin, sub egida Montessori, copiii și părinții se vor bucura de un gourmet ”înfricoșător”, iar răsplățile dulci nu se vor lăsa așteptate.

Mere caramelizate (Diana Botoacă) și un candy bar tematic se vor încadra spectaculos în decor. Concursul de mâncat plăcintă cu dovleac este provocarea numărul 1 și îi așteaptă cu ardoare pe fanii înflăcărați ai acestei sărbători.

Mai multe detalii despre acest eveniment gratuit puteți găsi pe pagina Facebook RM – Designer de Eveniment.

INFORMAȚII ORGANIZATOR

Educator AIDA VRĂJITORU – GRUPA MONTESSORI

PARTENERI

Foto: Daniela Înțeleptu

Decor: Avantflor & Joy Box

Logistică: Avantgarde Party Rentals

Stationery: Mdd Print & Sign

Vezi in presă.