Prin conceptul de eveniment pe care îl alegem, mereu urmărim să transmitem invitaților tăi povestea ta unică.

Cum funcționează?

Evident că ne dorim cu toții să avem un eveniment unic și memorabil care să rămână mult timp în mintea familiei și a prietenilor noștri și de aceea este esențial să avem la bază un concept de eveniment.

Conceptul evenimentului reprezintă o formă exprimată în imagini, cuvinte și idei. Conceptul are ca scop sublinierea unor puncte esențiale în definirea și desfașurarea cu succes a evenimentului planificat, iar unul dintre lucrurile care diferențiază evenimentele Avantgarde față de alte agenții cu acelasi profil, este conceptul personalizat al fiecărui eveniment. De asemenea, este pasul în care clientul își exprimă și prezintă așteptările, dorințele, iar organizatorul înțelege complexitatea evenimentului pe care trebuie să îl pregătească.

Pentru cine este?

Fie că dorești să proiectezi o cerere în căsătorie, o ceremonie în aer liber, o petrecere a burlacilor/burlăcițelor sau un eveniment complex cum este o nuntă, îți va fi de mare ajutor ca la baza acestora să stea un Concept de eveniment foarte bine conturat.

Fie că este vorba de invitații, de candy bar, sonorizare, lumini ambientale, hostess, design floral, serviciu de închiriere al recuzitei, Avantgarde Events a consolidat o echipă cu furnizori de top din domeniul HORECA, care lucrează alături de noi pentru a  vă dărui cel mai frumos vis.

Portofoliu

Inspiră-te din conceptele de eveniment realizate de noi până acum!