Inchiriere logistica eveniment, Nuntă

Tendințe de nuntă pentru 2024

Este timpul să aruncăm o privire asupra tendințelor de nuntă din 2024 .

Indiferent dacă vă planificați propria zi specială sau sunteți doar curios despre ce este popular, aceste tendințe de nuntă din 2024 ar trebui să vă inspire în  planificarea nunții sau a petrecerii.

 Nunți colorate

În rezervarea nunților pentru primăvara anului 2024, asistăm la o reapariție a culorilor – scheme luminoase și îndrăznețe pe care ne așteptăm să le continuăm tot anul 2024.

Instalații florale sau non florale suspendate

Din 2021,  nunțile duc stilul și imaginația la următorul nivel, cu instalații suspendate deasupra meselor, barurilor, zonelor de candy bar etc. În 2024, vă puteți aștepta ca această tendință să continue cu aceeași bucurie! Gândiți-vă la instalații florale plutitoare, pergole încântătoare și modele de iluminat fascinante care vă vor tăia respirația.

Închirieri de mobilier pentru zone de lounge

Se poate să fim parțiali pentru această tendință de nuntă din 2024, însă  majoritatea cuplurilor noastre cu care lucrăm aleg să închirieze mobilier de lounge pentru nunta lor, pe lângă scaune, mese și mobilier de bar. În mod obișnuit, vedem oameni care plasează zone de lounge și care sunt convenabile cel mai mult pentru membrii mai în vârstă ai familiei), creând  o atmosferă caldă.  Mobilierul de lounge poate fi regasit în multe culori, stiluri, modele și texturi.  Închirierea este o opțiune practică. Din punct de vedere al bugetului, închirierea articolelor poate fi, de asemenea, o alegere mai rentabilă decât cumpărarea.

Cărți de oaspeți audio

Cauți o nouă modalitate de a surprinde amintirile nunții tale?

Multe cupluri optează pentru o carte de oaspeți audio! Această tendință creativă le permite invitaților să lase mesaje personale și urări de bine prin înregistrări vocale, adăugând o notă specială zilei nunții lor. În plus, este o modalitate distractivă pentru oaspeți de a se implica și pentru tine de a retrăi amintirile în viitor!

Rafturi pentru șampanie

Șampania la o nuntă este o tradiție atemporală care nu va dispărea și nu ar trebui să dispară vreodată. Anul acesta, în loc să servim acest aur lichid pe tăvi sau de pe o masa aranjată de către personalul de catering, primim din ce în ce mai multe solicitări de prezentări creative. Expoziția paharelor pe rafturi, sunt o modalitate de a vă încânta oaspeții.

Revenirea la natură

În 2024, așteptați-vă ca tot mai multe cupluri să îmbrățișeze frumusețea naturală a împrejurimilor lor. Această tendință se referă la simplitate și armonie cu natura, de la mese din lemn masiv până la piese centrale cu vegetatie si aranjamente florale  minimaliste.

Avantgarde Events este întotdeauna gata pentru a începe petrecerea! Contactați-ne pentru a începe să vă planificați nunta din 2024.