Nuntă

Top 5 tendințe pentru rochii de mireasă în 2020

Dacă anul trecut prezentările de modă cu rochii de mireasă au fost inspirate din drama și clasicismul nunților regale, în anul 2020 tendințele vorbesc despre noi interpretări ale clasicului, aducând alternative și inspirații din decenii trecute, dar cu iz contemporan. 

Și pentru că Bridal Fashion Week începe pe 20 aprilie 2020, echipa Avantgarde Events a certat meleagurile internetului pentru a afla ce aduc nou designerii. De la imprimeuri florale îndrăznețe și rochii cu volane extravagante, până la broderii romantice și paiete extra strălucitoare, tendințele pentru rochii de mireasă din 2020 acoperă o mare varietate de gusturi și personalități.

1. Rochii tip prințesă

Ești fan al nunților regale? Atunci cu siguranță acest trend este pentru tine. Vorbim despre rochii  cu design dramatic, feminin, cu fuste voluminoase, trene și voaluri de lungimi fabuloase, cât suprafața bisericilor sau catedralelor. Cel mai bun lucru despre acest stil de siluetă? Este surprinzător de versatil, putând fi accesorizat în funcție de personalitatea ta, fie cu o jachetă de piele sau cu o culoare a părului neașteptată.

2. Rochii cu imprimeuri și/sau broderii florale

În 2020 cu siguranță nu vorbim de imprimeuri florale clasice pentru mireasă, ci stiluri noi, curajoase. Imprimeurile florale îndrăznețe și-au făcut apariția în mai multe colecții de rochii de mireasă, adăugând mai mult decât o pată de culoare prezentărilor clasice albe de la Bridal Fashion Week.

Indiferent dacă sunt subtile și pastelate, zgomotoase și supradimensionate sau sub formă de broderii texturale, 3D, imprimeurile florale adaugă interes vizual la orice siluetă de rochie de mireasă și te vor face să ieși în evidență.

3. Rochii cu volane

Dacă există vreodată un moment potrivit pentru a-ți răsfăța romantica din tine, ziua nunții tale este acela. Nimic nu e mai romantic decât aceste detalii extrem de feminine. O fustă cu volane adaugă dimensiune unei siluete de sirenă, în timp ce o rochie completă cu volane în cascadă este de-a dreptul fantezistă și magică.

4. Rochii aerisite

Țesăturile fără greutate, cum ar fi tul și organza, emană o vibrație eterică superbă, fără a avea un volum suplimentar, așa că poți să te distrezi pe ringul de dans până dimineața, fără să te stresezi că te împiedici de rochie sau fără să te simți îngreunată. Asta numim noi un mega câștig pentru moda miresei.

5. Pantaloni & Salopete

Știu! Din punct de vedere tehnic, nu se încadrează la categoria “rochii”, dar aceste alternative elegante sunt confortabile, îți oferă o siluetă măgulitoare și sunt în tendințe. Bonus: este imposibil să îmbraci o astfel de ținută în ziua nunții tale  și să nu te simți ca o femeie puternică și unică. Pentru tendințele de mireasă din 2020, detaliile din dantelă, decorațiunile florale 3D și mărgelele metalice au oferit costumelor clasice albe și salopetelor un upgrade modern.