Datele noastre

II NICOLESCU C MARINELA
 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul avantgarde.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a acestui material.
Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.
 

COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului avantgarde.ro, incluzand elemente de design si grafica web, este proprietatea avantgarde.ro si este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industrial.
Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Utilizatorul este obligat sa folosească informațiile de pe site-ul avantgarde.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor avantgarde.ro fără acordul scris al acesteia.
 

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, avantgarde.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau altă persoană.
Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră, cât și de prezentare de noi oferte din portofoliul nostru.
Conform Legii 677/2001 beneficiați de dreptul de acces și intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul sa va opuneți datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.
Nu sunteți obligat(a) sa furnizați aceste date, însa refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea efectuării comenzii.
Garantăm confidențialitatea datelor: nu vom furniza nicio informație (nume, adrese, comenzi) la terțe părți cu excepția curierului, poștei și agențiilor de publicitate cu care colaborăm.
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.
 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cât mai clare și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.
Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se întâmplă pentru că obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp și datele se introduc treptat. ÎIn general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. avantgarde.ro își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor tale sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.
Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.
Fără nicio notificare prealabilă, avantgarde.ro poate șterge sau adaugă orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhiva din conținutul site-lui.
avantgarde.ro nu se face răspunzătoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaboram.
avantgarde.ro își rezerva dreptul de a refuza o comanda dacă se găsește în una din următoarele situații:

– Produsul comandat nu este sau nu mai este pe stoc la momentul plasării comenzii;
– Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;
– Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
– Clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul avantgarde.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania avantgarde.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele doua părți, sau cu ajutorul unui mediator. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
 

SCHIMBAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

avantgarde.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. avantgarde.ro isi rezerva dreptul sa facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.
 

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.
Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe, erori ale produselor software sau erori umane, fără a anunța în prealabil.
 

CONDIȚII DE RETURNARE

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii  înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și II NICOLESCU C MARINELA (www.avantgarde.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Legea mai prevede și faptul că nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fără a reprezenta urme de uzură, modificare sau consum, atât în cazul produsului cât și ale accesoriilor/consumabilelor ce îl însoțesc, cu etichetele de garanție intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, certificat garanție, instrucțiunile de utilizare, etc).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, la adresa specificată pe site.
La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.
Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzacționare, 
în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului
De asemenea, vom respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condițiile actului normativ menționat) aveti dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor să va retrageți din prezentul contract.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să informaţi II NICOLESCU C MARINELA, office@avantgarde.ro, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail. 
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. 
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

 

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate pe site includ TVA. Acesta este de 19%.
Preţurile afisate in dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vrei să trimiţi produsele.
În cazul în care plasezi o comanda cu livrarea în Romania prin curier, cu valoare mai mare de 300 de lei, livrarea este gratuită.
Comanda minima este de 100 lei. Daca valoarea este mai mică de 300 de lei (adică între 100 – 299 lei), avem următoarele tarife de livrare pentru România:
– 19 lei (TVA inclus).
Acest tarif se percepe pentru localitatile din reteaua Fan Courier sau Sameday Courier.
Pentru cele care nu se afla in aria de acoperire a retelei Fan Courier sau Sameday Courier, clientul destinatar va suporta si transportul de la cel mai apropiat sediu Fan Courier sau Sameday Courier. (Exemplu Satu Mare – Negresti Oas – 50 km, cost aproximativ 30 lei). Costul efectiv al transportului va  fi comunicat de consultantul ce va prelua comanda dumneavoastra in momentul procesarii comenzii.
Curierii livreaza in următoarele intervale orare: 9:00 – 17:00 de luni până vineri și 9:00 – 13:00 sâmbătă.
Livrarile se fac conform contractului cu firma de curierat astfel:
– comenzile efectuate pana in ora 15:00, sunt ridicate la ora 16:30 de la sediul nostru de catre curier si ajung la dvs a doua zi intre orele 9-18 .
– comenzile efectuate dupa ora 15:00 sunt ridicate a doua zi de catre curier la ora 16:30 si ajung la dvs a 3 zi intre orele 9-18 .
– comenzile efectuate sambata inainte de ora 11.00, vor fi ridicate de catre Fan Courier sau Sameday Courier de la sediul nostru la ora 12:00 si ajung la dvs luni intre orele 9-18 .
– comenzile efectuate incepand de sambata dupa de ora 11.00, vor fi ridicate de catre Fan Courier sau Sameday Courier de la sediul nostru luni la ora 16:30 si ajung la dvs marti intre orele 9-18 .
Ne rezervam dreptul sa nu mai deservim clientii care provoaca indirect pagube prin neprimirea coletelor de la curieri sau neridicarea acestora de la sediile Fan Courier sau Sameday Courier in cazul in care au ales acest lucru in momentul confirmarii comenzii.
În cazul în care ai cerut o cantitate mai mare decât stocul disponibil, termenul de livrare se va modifica automat și vom solicita toată cantitatea furnizorilor noștri. Livrarea cantițătii disponibile se va efectua doar la cererea ta și va percepe taxa de transport. Dacă produsul nu mai este în stoc la sursele de aprovizionare, te vom contacta pentru informații suplimentare.